Syg hund eller syg kat

Om årsagen til svigtende helbred hos hund og kat

Hvad din dyrlæge ikke fortæller dig om kræft hos katte

Hvis du har en kat eller en af dine venner har, så er her nogle nyheder du bør kende … hvis altså du ønsker et langt liv og et godt helbred for katten.

Fordi den bedrøvelige sandhed er…

Antallet af kræfttilfælde hos katte stiger.

Ca 1 ud af 3 katte får en kræftdiagnose.

Katte har en  af de højeste forekomster af kræft blandt pattedyr på planeten. 

Ingen kat kan være sikker på slippe for at få kræft.

Man kan roligt påstå, at kræft hos katte i dag ser epidemisk ud. Og ligesom de fleste kræftlæger – kender langt de fleste dyrlæger ikke til de mange eksisterende velbeskrevne naturlige terapier og protokoller til helbredelse og forebyggelse af kræft hos katte.

 

Hvad de fleste dyrlæger ikke ved om kræft hos katte

En ting, jeg ønsker at gøre meget klart, er, at vi ikke er modstandere af dyrlæger.

Dyrlæger elsker dyr. Det er derfor de har studeret veterinær medicin. Og konventionelle dyrlæger er ligeså bekymrede over stigningerne i tilfælde af kræft hos katte, som vi er.

Men, Dr. Gary Richter, som er praktiserende holistisk dyrlæge – og bestseller forfatter – afslører hvad der undervises i på dyrlægestudiet.

Han siger: ”Dyrlægestudiet underviser dyrlægerne indenfor området af vestlig medicin. Og samtlige af den form for  behandling har deres gavnlige effekter. Men hvad jeg også lærte gennem i årevis at være praktiserende dyrlæge var, at der er ting, som vestlig medicin ikke kan adressere og fikse.”  

Med andre ord undervises dyrlæger ikke i, at livsstil og andre faktorer i omgivelserne bidrager til 95% af nutidens kræfttilfælde hos kattene. De undervises i stedet i, at kræften hovedsageligt er genetisk betinget.

Takket være dusinvis af interviews med eksperter indenfor helbred og kræft hos katte, ved vi NU, at det ikke er sandt.  

En dyrlæges chokerende hemmelighed

Og nøjagtigt ligesom vore læger giver dyrlægerne, når de giver en kræft diagnose til dig og din kat, de samme behandlingsmuligheder, som et menneske vil modtage.

Skær det ud ved at operere, brænd det ud med stråling … eller forgift det med kemoterapi.

Desværre – ligesom på lægestudiet – undervises der på dyrlægestudiet kun i skær, brænd og forgift vejene til at kurere kræft. Og når din kat's lidelser forværres, siger dyrlægen simpelthen: ”Kræften forværres.”

Men det er ikke hvad der faktisk sker. Det er selve behandlingen, der forårsager kattens smertefulde dødslidelse. Men desværre er det hvad flertallet af dyrlæger lærer at udføre. Det var hvad de lærte på dyrlægestudiet.

Så, hvis du ønsker, at din hund overlever kræft, er deres helbredelse og omsorg i virkeligheden i dine egne hænder.

Vi skylder vore katte at blive uddannede i dette. At få fat i fakta.

Filmskaber, forfatter og fortaler for frihed til sundhed Ty Bollinger grundlægger af gruppen "The Truth About Cancer" i USA, manden som producerede den rekord sættende dokumentar ”The Truth About Cancer” (set af 10 mio mennesker) har lavet en episk ny serie, som snart frigives.

I denne 7-dele GRATIS dokumentar serie (med navnet The Truth About PET Cancer) afslører Ty og hans hold af mere end 30 eksperter (indenfor kræft hos katte og holistisk dyrlægekunst) de naturlige behandlinger og terapier, som redder dyr fra kræft.

Du vil ikke høre om dette fra din konventionelle dyrlæge. Det er banebrydende information som du kun vil høre om – lige her.

Klik her for at se en forsmag på den kræft-bekæmpende dokumentar serie, som kan reformere din hunds helbred.

Onsdag den 4. april 2018 er der premiere på The Truth About PET Cancer, hvor svarene vil blive afsløret. 7 episoder i løbet af 7 dage. Det er den største og mest omfattende dokumentar serie om kræft hos hunde, der nogensinde er frigivet.

Og de giver det hele væk GRATIS

Klik her for at få et smugkik og tegn dig ind for at se hele serien GRATIS

Dette er en engangs begivenhed. Det er din chance for at tilslutte dig missionen og hjælpe os med at sprede budskabet for at udrydde kræft hos katte på en positiv, meningsfuld og meget powerfuld måde. Efterlad ikke din kats helbred til tilfældigheder.