Syg hund eller syg kat

Om årsagen til svigtende helbred hos hund og kat

Hvad din dyrlæge ikke fortæller dig om kræft hos hunde

 

Hvis du har en hund eller en af dine venner har, så er her nogle nyheder du bør kende … hvis altså du ønsker et langt liv og et godt helbred for hunden.

Fordi den bedrøvelige sandhed er…

Antallet af kræfttilfælde hos hunde stiger.

For bare 50 år siden fik 1 ud af 100 hunde kræft. I dag er det tal steget til 1 ud af 1,65 hunde (i USA).

Hunde har den højeste forekomst af kræft blandt pattedyr på planeten.

Ingem hund kan være sikker på slippe for at få kræft.

Man kan roligt sige, at kræft hos hunde i dag ser epidemisk ud. Og ligesom de fleste kræftlæger – kender langt de fleste dyrlæger ikke til de mange eksisterende velbeskrevne naturlige terapier og protokoller til helbredelse og forebyggelse af kræft hos hunde.

 

Hvad de fleste dyrlæger ikke ved om kræft hos hunde

En ting, vi ønsker at gøre meget klart, er, at vi ikke er modstandere af dyrlæger.

Dyrlæger elsker dyr. Det er derfor de har studeret veterinær medicin. Og konventionelle dyrlæger er ligeså bekymrede over stigningerne i tilfælde af kræft hos hunde, som vi er.

Men, Dr. Gary Richter, som er praktiserende holistisk dyrlæge – og bestseller forfatter – afslører hvad der undervises i på dyrlægestudiet.

Han siger: ”Dyrlægestudiet underviser dyrlægerne indenfor området af vestlig medicin. Og samtlige af den form for  behandling har deres gavnlige effekter. Men hvad jeg også lærte gennem i årevis at være praktiserende dyrlæge var, at der er ting, som vestlig medicin ikke kan adressere og fikse.”  

Med andre ord undervises dyrlæger ikke i, at livsstil og andre faktorer i omgivelserne bidrager til 95% af nutidens kræfttilfælde hos hundene. De undervises i stedet i, at kræften hovedsageligt er genetisk betinget.

Takket være dusinvis af interviews med eksperter indenfor helbred og kræft hos hunde, ved vi NU, at det ikke er sandt.  

En dyrlæges chokerende hemmelighed

Og nøjagtigt ligesom vore læger giver dyrlægerne, når de giver en kræft diagnose til dig og din hund, de samme behandlingsmuligheder, som et menneske vil modtage.

Skær det ud ved at operere, brænd det ud med stråling … eller forgift det med kemoterapi.

Desværre – ligesom på lægestudiet – undervises der på dyrlægestudiet kun i skær, brænd og forgift vejene til at kurere kræft. Og når din hund's lidelser forværres, siger dyrlægen simpelthen: ”Kræften forværres.”

Men det er ikke hvad der faktisk sker. Det er selve behandlingen, der forårsager hundens smertefulde dødslidelse. Men desværre er det hvad flertallet af dyrlæger lærer at udføre. Det var hvad de lærte på dyrlægestudiet.

Så, hvis du ønsker, at din hund overlever kræft, er deres helbredelse og omsorg i virkeligheden i dine egne hænder.

Vi skylder vore hunde at blive uddannede i dette. At få fat i fakta.

Filmskaber, forfatter og fortaler for frihed til sundhed Ty Bollinger grundlægger af gruppen "The Truth About Cancer" i USA, manden som producerede den rekord sættende dokumentar ”The Truth About Cancer” (set af 10 mio mennesker) har lavet en episk ny serie, som blev frigivet i april 2018.

I denne 7-episoder dokumentar serie (med navnet The Truth About PET Cancer) afslører Ty og hans hold af mere end 30 eksperter (indenfor kræft hos hunde og holistisk dyrlægekunst) de naturlige behandlinger og terapier, som redder dyr fra kræft.

Du vil ikke høre om dette fra din konventionelle dyrlæge. Det er banebrydende information som du kun vil høre om – lige her.

Klik her for at se den første 70 minutters episode gratis, en episode, der i sig selv kan reformere dit kæledyrs helbred.

Dette er din chance for at tilslutte dig missionen og hjælpe os med at sprede budskabet for at udrydde kræft hos hunde på en positiv, meningsfuld og meget powerfuld måde. Efterlad ikke din hunds helbred til tilfældigheder.