Syg hund eller syg kat

Om årsagen til svigtende helbred hos hund og kat


Hvad vi ønsker at opnå

Vi elsker dyr - raske og sunde dyr. Vi ønsker ikke selv at have kæledyr, der er syge eller ikke trives, og vi ønsker det heller ikke for andre.

Vi har brugt meget energi på at søge efter information om kræft hos mennesker i et forsøg på at finde ud af hvorfor det tilsyneladende er så svært at få bugt med denne frygtede og alvorlige sygdom. I dette arbejde er vi stødt vi på en gruppe i USA ved navn The Truth About Cancer, som vi fandt ud af allerede havde gjort en stor del af arbejdet for os.

Det de gjorde var at opsøge og interviewe mere end 60 konventionelt uddannede læger, som efterfølgende har uddannet sig i naturlige veje til håndtering af kræft, fordi de syntes resultaterne med de konventionelle behandinger var for dårlige. Derudover har de interviewet mere end 70 andre med erfaring og viden om naturlige veje til bedre helbred med fokus på kræft. Dette er der kommet nogle enestående gode og informative videooptagelser ud af, som vi gerne vil gøre noget for, at flest muligt får lejlighed til at se.

Da The Truth About Cancer har haft stor succes med at få mange mennesker til at se de mere end 130 interviews eller uddrag derfra, har de besluttet at lave en ny serie interviews – men nu med dyrlæger og andre, der har indgående kendskab til og erfaring med at håndtere kræft hos kæledyr på ikke konventionelle måder. De mange, der havde set videoerne om cancer hos mennesker begyndte at efterspørge data om deres kæledyr. Det er der kommet en ny serie dokumentarer ud af.

Vi har besluttet ved hjælp af denne hjemmeside at bidrage til at flest muligt får denne viden til gavn for kæledyrenes helbred og livslængde og til glæde for deres ejere.